Pozvání na ples a střediskové tábořiště

11.10.2022 13:20

Vážení rodiče, přátelé skautingu a všichni ostatní...

dovolujeme si Vás jménem střediska prof. Oliče pozvat na 4. ročník skautského plesu, který proběhne 12.11. od 19 hodin v dobříšské sokolovně. Pozvánku si dovolujeme zaslat v příloze. 

Odkaz na možnost rezervace míst v tanečním sále bude následovat v nejbližší době. 

 

V souvislosti s plesem se na Vás obracíme s prosbou o příspěvek věcných cen, poukázek,... do tomboly. Pokud máte nějaké věci, které by se do tomboly hodily budeme za ně rádi. Prosím pokud tedy můžete něco věnovat kontaktujte nás nejpozději do konce října na email - Kvítko - sijukvitko@post.cz nebo Zája jancasoch@post.cz, abychom se domluvili na podrobnostech

 

Další informací, kterou Vám chceme sdělit je, že veškerý výtěžek letošního skautského plesu bude věnován na nákup tábořiště pro naše středisko. Rozhodli jsme se pro středisko pořídit tábořiště, které dá našim oddílům jistotu, že mají kam jet v létě na tábor. Víme, že jsme si možná vzali veliké sousto, ale věříme, že to zvládneme. I díky Vaší pomoci. Pokud máte možnost nám přispět v rámci plesu - zakoupením tomoboly, finančním příspěvkem,... budeme za něj vděčni.

Po plese (letos nebo začátkem příštího roku) možnost přispění třeba darem (poskytneme potvrzení pro odečet z daní) nebo jinak dle dohody.  Pokud již nyní víte, že taková možnost od Vás bude, prosíme kontaktujte vedení střediska Zája - jancasoch@post.cz nebo Máňa - monika.mana@skaut.cz nebo se spojte s vedoucím vašich dětí, oni nám informaci předají. 

Tábořiště máme již vyhlídnuté, je cca hodinu cesty od Dobříše kousek od Spáleného Poříčí. Koupě by měla proběhnout na jaře v roce 2023 a do té doby potřebujeme v ideálním případě nashromáždit částku téměř 500 tisíc, což je cena za kompletně vybavené tábořiště.

Věříme, že to zvládneme. I díky vám. Prosíme, pojďte do toho s námi.

 

Za středisko prof. Oliče Jana Šigutová - Zája